Stalufix

Stalufor en Stalufix zijn specialisten bij complexe deuroplossingen

Een trend in de (aluminium) gevelbouw is: Hoe groter en breder, hoe beter. Gebruik van meer glas heeft als grootste voordeel dat er veel natuurlijk licht in de woning komt en geliefd bij klanten en architecten. Een hoge isolatiewaarde is gewenst (bijvoorbeeld door het gebruik van Triple glass) en de toepassing van steeds grotere glaspartijen zorgen voor steeds meer complexe deursituaties. Stalufor concepten in bouwbeslag BV en Stalufix technische ondersteuning BV zijn dé partners op het gebied van deze complexe deursituaties en focust zich continu op de doorontwikkeling van het productaanbod én om onze opdrachtgevers nu en in de toekomst te kunnen blijven ontzorgen.

Stalufor is één van de weinige partners in de aluminium gevelbouw waar een opdrachtgever hun complete tekenwerk in DWG kan aanleveren. Deze worden door de technisch commercieel adviseurs van Stalufor uitgewerkt om daarna een compleet advies uit te brengen over het toe te passen raam en deurbeslag. Hierna ontvangt onze relatie een compleet uitgewerkte offerte met alle benodigde beslagonderdelen. De technisch commercieel adviseurs van Stalufor vinden het erg belangrijk om een project waar onze oplossingen toegepast worden, van A tot Z te begeleiden zodat het project probleemloos verloopt.

Sinds 2018 hebben we onze service daarom officieel uitgebreid in de vorm van ervaren technisch specialisten die twee compleet ingerichte servicebussen ter beschikking hebben. Stalufix is een verlengstuk van Stalufor en dat merk je in de kwalitatieve manier van het afhandelen van onze projecten. Bij het aanbieden van een product bieden we de mogelijkheid om de oplossing te monteren én te koppelen aan elektrische toepassingen zoals gebouwbeheersystemen. De samenwerking en communicatie tussen Stalufor en Stalufix is hierbij erg sterk waardoor een optimale deurfunctie voor de gebruiker wordt gecreëerd.

We geven het woord aan technisch specialist Jasper van den Heuvel: “Kennis over complexe raam- en deursituaties is in de huidige markt niet meer vanzelfsprekend. Het koppelen van motorsloten aan gebouwbeheersystemen is een voorbeeld is iets wat van een gevelbouwer wordt verlangd, maar het is niet vanzelfsprekend dat de kennis over het product, de montage en de koppeling bij de gevelbouwer ligt. Gevelbouwers focussen zich liever op het maken van mooie en degelijke gevels en roepen de hulp in van specialisten op het gebied van deze complexe deursituaties.”

Het ontzorgen van onze opdrachtgevers is erg belangrijk. Als zij Stalufor en Stalufix betrekken bij een project moeten onze opdrachtgevers erop kunnen vertrouwen dat alles geregeld is.

< Terug naar Nieuws
Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via: