Stalufix

Stalufix & V.P.G.

V.P.G. Aluminium Ramen en Geveltechniek BV is een belangrijke leverancier van aluminium ramen, deuren en vliesgevels. Er wordt in eigen beheer geproduceerd en de organisatie kenmerkt zich door een goede kwaliteit en service met een team van vakbekwame mensen. V.P.G. kiest partners en producenten die gekenmerkt worden door een combinatie van hoge kwaliteit en flexibiliteit.

V.P.G. werkt al jaren in tevredenheid samen met partner Stalufor concepten in bouwbeslag BV en is ook over de dienstverlening van Stalufix technische ondersteuning BV erg te spreken. Wij spreken Martijn Hermse, project-coördinator bij V.P.G., over de samenwerking met Stalufix. “Bij storingen met bijvoorbeeld motorsloten of andere technische problemen waar we extra ondersteuning nodig hebben, bellen wij met een technisch specialist van Stalufix. Zij hebben een grote kennis van o.a. motorsloten in combinatie met deurautomatiek en vluchtwegtechniek.”

Met name probleemoplossing is een grote toevoegde waarde voor V.P.G. “Als ik een technisch specialist van Stalufix inhuur, weet ik zeker dat het opgelost wordt. Zij gaan niet voor half werk en komen indien nodig altijd ter plaatse om de oorzaak van een probleem te identificeren om het vervolgens op te lossen“. Ook wordt er ter plaatse het juiste advies over aansluitingen en gebruik gegeven aan de eindgebruiker. V.P.G. heeft hier geen omkijken meer naar, een seintje van “alles is geregeld” is genoeg. “Als een technisch specialist twijfel heeft zal hij altijd bellen voor goedkeuring of advies. Ook worden er de juiste vragen gesteld zoals; Wat is de exacte functie van een deur? Wat heeft de aannemer reeds geregeld?”

Een ander sterk punt van Stalufix wat Martijn Hermse aanhaalt is de begeleiding op het vlak van het inbouwen van raambeslag in de productie bij V.P.G. Martijn Hermse zegt hierover: “Nieuwe ontwikkelingen op beslag gebied worden bij V.P.G. in de productie door de technisch specialisten van Stalufix geïntroduceerd, zij leggen de aandachtspunten bloot maar zij ondersteunen ook op locatie in om reeds gemonteerde ramen te inspecteren en reparaties uit te voeren”.

< Terug naar Referenties
Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via: