Stalufix

Stalufix & Eijkemans

Al sinds 1961 fabriceert en monteert Eijkemans Aluminiumbouw BV kozijnen en deuren. Eijkemans biedt een indrukwekkend assortiment aan producten zowel voor particulieren als bedrijven. Naast kunststof en aluminium kozijnen, deuren en serres biedt het bedrijf ook lichtstraten, veranda’s, schuifpuien, zonwering, rolluiken en vliesgevels.

Het bedrijf is meer dan 30 jaar geleden over genomen is door de familie Smits en is mede dankzij de ontwikkelingen op de markt al tientallen jaren overgestapt op onderhoudsvriendelijke aluminium kozijnen én kunststof kozijnen.

Sinds jaar en dag werkt Eijkemans naar volle tevredenheid samen met onze partner Stalufor concepten in bouwbeslag BV voor raambeslag, deurbeslag, deurautomatiek en ventilatieroosters. Stalufix technische ondersteuning B.V. verzorgt hierbij de installatie en inregeling van de deurautomatiek, maar de grootste toegevoegde waarde voor Maikel Smits, eigenaar van Eijkemans, is de kennis en kunde van de technisch specialisten van Stalufix. “Voor het inbouwen van raambeslag hebben wij zelf voldoende kundige medewerkers in dienst, maar bij de installatie en inregeling van automatische sloten komt veel kijken. Deze sloten worden vaak aangesloten op verschillende systemen. Deze kennis hebben wij niet in huis en daarom vragen wij de expertise van Stalufix.”

Bij problemen met automatische sloten doet Maikel nooit tevergeefs een beroep op een technisch specialist van Stalufix. “Het komt ook voor dat het contact van een automatisch slot in eerste instantie verkeerd is aangesloten op bijvoorbeeld een toegangsysteem waardoor er foutmeldingen ontstaan. Wanneer ik een technisch specialist van Stalufix bel, doe ik nooit tevergeefs een beroep op hen. Er komt indien mogelijk op korte termijn iemand ter plaatse om het probleem te inventariseren en op te lossen.”

Onze samenwerking biedt een goede basis voor de toekomst: “Eenheid in de aanlevering van producten en dienstverlening is een belangrijke toegevoegde waarde voor ons bedrijf. Ik wil kunnen bouwen op mijn leveranciers, met het gevoel dat zij mij compleet kunnen ontzorgen. Een persoonlijke benadering, snelle levering, een goede opvolging van orders en probleemoplossing zijn factoren die ik zoek in partners, en die heb gevonden in zowel Stalufor als Stalufix. Wij hopen in de toekomst nog veel te kunnen samenwerken”.

Wij voorzien een blijvende vruchtbare samenwerking op basis van onze gezamenlijke kernwaarden.

< Terug naar Referenties
Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via: