Stalufor concepten in bouwbeslag BV

Stalufor concepten in bouwbeslag BV bedient de markt van aluminium deuren en ramenfabrikanten middels slimme concepten en maatwerk oplossingen op het gebied van hang- en sluitwerk. Het leveringsprogramma van Stalufor is met zorg en in detail samengesteld uit toonaangevende A-merken uit binnen- en buitenland.

Daarnaast worden er unieke producten ontwikkeld in samenwerking met deze leveranciers op basis van (klant)specifieke wensen. De R&D afdeling van Stalufor is daarom elke dag druk bezig met het bedenken, tekenen en testen van producten en diensten. Met deze nieuwe en vaak unieke producten is Stalufor onderscheidend in de markt van aluminium deuren en ramen.

Stalufix is ontstaan vanuit de behoefte om complexe deursituaties, voornamelijk op het gebied van deurautomatiek en vluchtwegtechniek, op een verantwoorde wijze te installeren en operationeel te maken. Deze deuroplossingen worden geadviseerd en ge├źngineerd door zusterbedrijf Stalufor en aangeboden aan fabrikanten van aluminium gevelelementen. De kennis en kunde om dit alles op een juiste wijze te installeren ontbreekt vaak bij de fabrikanten van gevelelementen en Stalufix vult deze behoefte steeds vaker in. Tot volle tevredenheid van haar opdrachtgevers die daarmee tijd vrij kunnen maken om vooral de dingen te doen waar ze ├ęcht goed in zijn; namelijk ramen en deuren maken!

Het team van Stalufor bestaat uit twaalf vakkundige en gekwalificeerde medewerkers, die zonder uitzondering allemaal jarenlang actief zijn in dit vakgebied. Neem ook eens een kijkje op www.stalufor.nl

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via:

Stalufix biedt technische ondersteuning op het gebied van deurautomatiek en raambeslag-, toegangs- en vluchtwegtechniek

Over stalufix