Toegangstechniek

Zusterbedrijf Stalufor concepten in bouwbeslag BV levert al sinds jaar en dag elektromechanische hang- en sluitwerkoplossingen aan haar relaties. De kennis en kunde om de steeds complexer wordende deur- en raamsystemen te laten communiceren met gebouwbeheersystemen neemt sterk af bij gevelbouwers en Stalufix ontzorgt relaties met het installeren, aansluiten en inregelen van deze oplossingen.

Motorsloten

Steeds vaker blijkt dat deur- en raamsystemen meer en meer moeten kunnen communiceren met allerlei gebouwbeheersystemen. Motorsloten worden bijvoorbeeld steeds meer toegepast om mensen op een geautoriseerde wijze toegang te verlenen tot een gebouw. Maar ook moeten deze motorsloten regelmatig worden ingezet bij deuren die als vluchtweg geregistreerd staan en waarbij mensen dus te allen tijde veilig een gebouw moeten kunnen verlaten. De kennis en kunde om dit alles op een juiste wijze te installeren ontbreekt namelijk vaak bij de fabrikanten van gevelelementen en Stalufix technische ondersteuning BV vult deze behoefte steeds vaker in. Tot volle tevredenheid van haar opdrachtgevers die daarmee tijd vrij kunnen maken om vooral de dingen te doen waar ze écht goed in zijn; namelijk ramen en deuren maken!

Deze discipline heeft tevens een hoge mate van verwantschap met de andere specialiteiten van Stalufix technische ondersteuning BV, te weten deurautomatiek, vluchtwegtechniek en raambeslag techniek.

Stalufix biedt altijd een oplossing

Of het nu gaat om motorsloten inbouwen en aansluiten, deurdrangers met sluitvolgorderegeling monteren en afstellen, schuif- en draaideurautomaten monteren en inregelen, ja zélfs het geven van inbouwinstructies van de Fapim raambeslagen op de productielocaties  van de aluminium gevelbouwers: Stalufix doet het allemaal! Met grote kennis van zaken en zéér nauwgezet; dat is althans de mening van de diverse opdrachtgevers van Stalufix.

En daar zijn we trots op!

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via:

Stalufix biedt technische ondersteuning op het gebied van deurautomatiek en raambeslag-, toegangs- en vluchtwegtechniek

Over stalufix