Raambeslag techniek

Stalufix technische ondersteuning BV is specialist op het gebied van raambeslag techniek en ontzorgt niet alleen haar eigen relaties middels de eigen concepten, ze ontzorgt ook zusterbedrijf Stalufor concepten in bouwbeslag BV. Stalufor heeft zich ontwikkeld als specialist op het gebied van raambeslag in de meest uiteenlopende zin van het woord en levert aan haar relaties de Fapim draaival garnituren inclusief op maat gemaakte en voorbewerkte aluminium schuifstangen, ook wel trengels genoemd.

Training op locatie

Voordat de raamfabrikanten deze Fapim raambeslagen gaan inbouwen krijgen ze eerst uitgebreid onderricht en training van techneuten van Stalufix. Tevens worden de raamfabrikanten door Stalufix intensief begeleid tijdens de eerste dagen dat ze zelf gaan aanvangen met het inbouwen van de raambeslagen. Met name bij de introductie van nieuwe raambeslagen, zoals onlangs bij het verdektliggende Fapim Magicube raambeslag, is het van belang dat mensen goed getraind en begeleid worden. Want uiteindelijk moeten de raamelementen voldoen aan de hoogste eisen zoals KOMO en SKG certificering en deskundige begeleiding is daarbij van het hoogste belang.

Technische ondersteuning

Stalufix technische ondersteuning BV wordt ook steeds vaker in de arm genomen door gevelbouwers om op locatie inspectie te verrichten daar waar raamvleugels niet goed functioneren. Reparatie of zelfs het compleet vervangen van de raambeslagen op zo’n locatie behoort tevens tot de mogelijkheden. Zelfs het volledig inbouwen van de door Stalufor geleverde Fapim raambeslagen in de productie bij de gevelbouwers komt meer en meer voor. Factor tijd speelt daar dikwijls een bepalende rol in en de ramenfabrikanten zijn er soms erg mee geholpen. Ook dat is een manier om relaties te ontzorgen en daarbij hebben ze ook nog eens de zekerheid van een 100% werkend raamelement.

Ook bij raamelementen komen we steeds meer situaties tegen waarbij de raamvleugels op een gebouwbeheersysteem moeten worden aangesloten. De kennis en kunde om dit alles op een juiste wijze te installeren ontbreekt vaak bij de fabrikanten van gevelelementen en Stalufix vult deze behoefte steeds vaker in. Tot volle tevredenheid van haar opdrachtgevers die daarmee tijd vrij kunnen maken om vooral de dingen te doen waar ze écht goed in zijn; namelijk ramen en deuren maken!

Of het nu gaat om het geven van inbouwinstructies van de Fapim raambeslagen op de productielocaties van de aluminium gevelbouwers, beslagen op locatie repareren en vervangen, motorsloten inbouwen en aansluiten, deurdrangers met sluitvolgorderegeling monteren en afstellen, schuif- en draaideurautomaten monteren en inregelen: Stalufix technische ondersteuning BV doet het allemaal! Met grote kennis van zaken en zéér nauwgezet; dat is althans de mening van de diverse opdrachtgevers van Stalufix.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via:

Stalufix biedt technische ondersteuning op het gebied van deurautomatiek en raambeslag-, toegangs- en vluchtwegtechniek

Over stalufix