Deurautomatiek

Stalufix technische ondersteuning BV levert en monteert een uitgekiend assortiment deurautomatiek producten die probleemloos zijn toe te passen op nagenoeg alle aluminium gevelsystemen die op de Nederlandse markt voorkomen. Stalufix staat garant voor een optimaal werkend resultaat en is zelfs als een van de weinige bedrijven in Nederland door dormakaba gecertificeerd om deze schuifdeur- en draaideurautomaten te mogen monteren en in te regelen.

Het Duitse topfabricaat dormakaba staat garant voor kwalitatief hoogwaardige schuifdeurautomaten, al dan niet in een inbraakwerende uitvoering conform SKG normering. Desgewenst met hardglazen deurvleugels of zelfs met een complete hardglazen pui er omheen. Ook voor de draaideurautomaten heeft dormakaba enkele uitstekende typen in het programma die Stalufix frequent toepast. Schuifdeurautomaten, al dan niet telescopisch of met een sluisfunctie behoren tot de standaard mogelijkheden en ook in de draaideurautomaten kan Stalufix putten uit een prima dormakaba assortiment. Ook hier staat Stalufix technische ondersteuning BV garant voor een optimaal werkend resultaat en het is vanzelfsprekend dat hierop volledige service kan worden verleend middels een serviceovereenkomst via dormakaba.

Voor elke situatie heeft Stalufix altijd de juiste automatiek oplossing van dormakaba in huis en desgewenst kunnen de mensen van Stalufix hun relaties behulpzaam zijn met een gedeelte van de werkvoorbereiding die in eigen beheer wordt uitgevoerd in AutoCad. Alle freesgegevens en overige data voor de machineaansturing heeft zusterbedrijf Stalufor concepten in bouwbeslag BV digitaal in DWG formaat beschikbaar. Tevens beschikt Stalufor over een eigen databank van LogiKal®, het gerenommeerde softwarepakket voor de aluminium en stalen gevelindustrie van ORGADATA, waarin alle automatiek oplossingen als beslagpakket kunnen worden opgenomen, uiteraard compleet met alle frees bewerkingen. “Voor elke deuropening de juiste automatiek oplossing beschikbaar”, dat is het credo van de specialisten van Stalufix.

Het is van essentieel belang dat er in een vroegtijdig stadium van het bouwproces reeds wordt gekeken naar de functies van de deurautomaten. Dat voorkomt misverstanden en daardoor kunnen de faalkosten tot een minimum worden beperkt. Ook zien we steeds meer de behoefte om deurautomaten te koppelen aan een toegangscontrole systeem, een rookwarmte afvoersysteem (RWA) of een brandmeldcentrale (BMC). Stalufix kan haar relaties ook behulpzaam zijn bij het elektrisch aansluiten van deze elektronica oplossingen.  Dit vereist een hoge mate van specialistische kennis en vanuit die behoefte is Stalufix ontstaan. Onze technisch specialisten zijn zonder uitzondering al vele jaren werkzaam in dit vakgebied en monteren de deurautomaten veelal op het werk. Aansluiten, inregelen en ingebruikstelling wordt door Stalufix op een zeer professionele wijze gedaan. Ook voor het aanbieden van onderhoudscontracten op de geleverde installaties heeft Stalufix een uitgebreid netwerk met  prima mogelijkheden.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via:

Stalufix biedt technische ondersteuning op het gebied van deurautomatiek en raambeslag-, toegangs- en vluchtwegtechniek

Over stalufix